Αρχική Σελίδα

Yantai Aide international Trade Co., Ltd

καλής ποιότητας Διογκώσιμη διακόσμηση γεγονότος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Διογκώσιμη διακόσμηση γεγονότος για τις πωλήσεις
Γεια τύποι θέλησα ακριβώς να σας στείλω ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να πω ότι έχουμε λάβει το προϊόν μας από σας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ευτυχέστεροι.

—— Έντυπο UK της Annalee

Σας ευχαριστώ για το διογκώσιμο οδηγημένο αστέρι. Είμαι ήρεμος ικανοποιημένος με το.

—— Δαβίδ από τις ΗΠΑ

Καλημέρα Mimi! Η διογκώσιμη αψίδα έφθασε χθες. Η υπηρεσία σας είναι άριστη. Είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι για να δούμε αυτό διογκώσαμε αύριο. Ευχαριστώ πολύ.

—— Φορτηγό από τη Γκαμπόν

Είμαι Online Chat Now

Yantai Aide international Trade Co., Ltd

1 2 3 4
Yantai Aide international Trade Co., Ltd Yantai Aide international Trade Co., Ltd Yantai Aide international Trade Co., Ltd Yantai Aide international Trade Co., Ltd
manager officer office area meeting room Office appearance

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ΒΟΗΘΟΣ
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Η Co. διεθνούς εμπορίου βοηθών Yantai, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2010, είναι ένας επαγγελματικοί κατασκευαστής και ένας εξαγωγέας ενδιαφερόμενοι για όλα τα είδη inflatables. Με πάνω από την προσπάθεια και την ανάπτυξη δέκα ετών, ο βοηθός Yantai παίρνει την κύρια θέση στον τομέα των inflatables και απολαμβάνει μια καλή φήμη από τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

 

Ο βοηθός Yantai καλύπτει έναν τομέα 1000 τετραγωνικών μέτρων και έχει τώρα πάνω από 30 υπαλλήλους. Είμαστε σε θέση τα προϊόντα μας στα διάφορα σχέδια σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών. Τώρα παράγουμε περισσότερα από 1000 είδη διογκώσιμων προϊόντων που εξάγονται σε περίπου 40 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμμετείχαμε κυρίως στα προϊόντα της διακόσμησης που ανάβει τα διογκώσιμα, διογκώσιμα πρότυπα, διογκώσιμο αντίγραφο, γιγαντιαίος διογκώσιμος, και τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

 

Βάσει των προηγμένων εξοπλισμών, ο βοηθός Yantai παίρνει σε μια ομάδα πεπειραμένων personnels που είναι ταλαντούχος στη διοίκηση και τις δεξιότητες της παραγωγής. Στο βοηθό Yantai, μεγάλη προσοχή δίνεται στη βασική διαχείριση, σταθερή ποιότητα, βελτιώνοντας συνεχώς pre-sale την υπηρεσία υπηρεσιών και μεταπώλησης και την ενίσχυση η ανταγωνιστικότητα αγοράς των προϊόντων μας.

 

Από το ίδρυμα, ο βοηθός Yantai συνεχίζει στην αρχή της «τίμιας πώλησης, καλύτερη ποιότητα, άνθρωποι προσανατολισμένοι και τα οφέλη στους πελάτες», η εστίασή μας έχουν αυξηθεί πάντα μαζί με τους πελάτες μας, και έχουν υπερασπιστεί τους μέσω της παροχής των καλύτερων ποιοτικών προϊόντων σε προσιτή τιμή. Θεωρούμε τους πελάτες τους συνεργάτες μας και συνειδητοποιούμε ότι η επιτυχία τους είναι η επιτυχία μας.

 

Δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να προσφέρουμε τους πελάτες μας με τις καλύτερες υπηρεσίες και τα καλύτερα προϊόντα. Λαμβάνοντας υπόψη την ευκαιρία να συνεργαστούμε με, θα σας παρουσιάζαμε όλα πλεονεκτήματά μας και θα μεγαλώσουμε με σας από κοινού. Με την εμπιστοσύνη σας και την άριστη υπηρεσία μας, είμαστε βέβαιοι να καθιερώσουμε την ομο-εργασία ενός μακροπρόθεσμου και τη win-win επιχειρησιακή σχέση με σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Yantai Aide international Trade Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Mimi

Τηλ.:: 86-182-5359-3986

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)